ORGULL 2023: LLUITEM PER LA VISIBILITZACIÓ DE TOTIS!

Avui 28 de juny se celebra el Dia internacional de l'Orgull LGTBIQA+.

Des de l'Avalot, amb motiu de l’Orgull 2023, volem reivindicar la plena igualtat i l'erradicació de qualsevol mena de discriminació per raó d'orientació sexual o d'identitat de gènere, especialment cap a les persones no-binàries. 

Encara queda molt camí per recòrrer. Tot i l’avanç en el reconeixement de drets de la Llei Trans i LGTBI, les persones no-binàries han quedat excloses.

Com a sindicat juvenil declarat transfeminsta estem compromeses en erradicar el cisheteropatriatcat binari, així com treballar per erradicar qualsevol mena de discriminació als centres de treball, a qualsevol altre espai i contribuir en l'assoliment d'ambients laborals més diversos i plurals.

Per aquesta raó, no només lluitem aquest Orgull 2023, sinó que cada dia reivindiquem els nostres drets per no retrocedir ni un pam i assegurar un món que valgui la pena viure. El moment és ara!

CONTRA EL PINKWHASING I LA MERCANTILITZACIÓ DE L’ORGULL

El capitalisme és implacable i no deixa cap àmbit sense conquerir. Per això, hem d’estar molt alerta per no caure en el pinkwashing (“capitalisme rosa”) i la mercantilització de l’Orgull. 

L’Orgull és un moment per a commemorar la lluita de les companyis que van lluitar per la igualtat i reivindicar la feina que encara queda per fer, sobretot en un moment com l’actual, d’avançament del feixisme a tot el món. 

Recordem que l’Orgull va començar amb els disturbis de Stonewall encapçalats per les activistes queer i racialitzades Marsha P. Johnson i Sylvia Rivera (co-fundadores de STAR-Street Transvestite Action Revolutionaries).

ENDERROQUEM EL SISTEMA BINARI

El cisheteropatriarcat és binari. És una estructura que no deixa que les identitats dissidents no-binàries puguin viure en dignitat. 

Un dels aspectes importants és el llenguatge, perquè pensem com parlem i parlem com pensem. 

Per això, enguany hem elaborat la "Guia de llenguatge no-binari" que presentarem el 14 de juliol en el marc dels actes de la Festa Major del Raval

La "Guia de llenguatge no-binari” té l'objectiu de servir de recurs per aportar solucions i eines per aplicar el llenguatge no-binari en l'àmbit laboral.

L’Avalot, com a organització sindical juvenil, estem compromeses a continuar treballant per erradicar qualsevol mena de discriminació als centres de treball i contribuir en l’assoliment d’una societat més diversa, plural i igualitària per a totis.

També t’interessa:

GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
  • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram