Avís legal

 1. Titularitat

Aquest portal d’internet és titularitat de l’ AVALOT – Joves de la UGT de Catalunya, en endavant, AVALOT , amb domicili social a plaça Vázquez Montalbán, núm. 4, 08001 de Barcelona, i CIF G61934782. Telèfon de contacte núm. 93 304 68 18 i adreça de correu electrònic avalot@catalunya.ugt.org

 1. Objectiu

Aquest document té per objecte regular l’ús del web que l’AVALOT posa a disposició del públic a l’URL https://www.avalot.cat .
La utilització del web per un tercer us atribueix la condició d’usuari/ària, i suposa la vostra acceptació plena de totes i cada una de les condicions que estableix aquest avís legal.

 1. Ús correcte de la pàgina web

L’accés a aquest portal implica acceptar i conèixer les condicions i termes d’aquest avís legal, i no utilitzar aquesta pàgina web o serveis prestats a través d’ells per a finalitats contràries a la llei o vulnerant el que disposa la legislació vigent, aquest avís legal, bons costums i ordre públic, o per a qualsevol altra finalitat que pugui lesionar drets de tercers.
L’usuari/ària no pot destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, fer malbé les dades, els programes o els documents electrònics i altres que es trobin en el web, ni obstaculitzar l’accés d’altres usuaris/àries al servei d’accés o introduir-hi programes, aplicacions informàtiques, virus o qualsevol altre dispositiu anàleg que pugui causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics de l’ AVALOT o de tercers.
L’usuari/ària no pot  fer mal ús de les informacions, missatges, gràfics, arxius ni qualsevol classe de material accessible a través d’aquesta web.

 1. Propietat intel·lectual i industrial

Aquest web i els seus continguts són propietat de l’ AVALOT o de tercers que l’han autoritzada per al seu ús.
En cas que algun contingut sigui titularitat d’un tercer, es farà figurar la font i el seu autor, sempre respectant els seus drets de titularitat. Així mateix, aquest portal conté documents de caràcter legal dels quals no garantim que en siguin reproduccions exactes i/o actualitzades.
La reproducció o còpia dels continguts d’aquest portal es troben subjectes a la llicència de Creative Commons següent: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.ca

 1. Accés a la web

L’accés a aquest web està subjecte a les condicions següents:
L’ AVALOT no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços o links a sistemes externs.
L’ AVALOT no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.
En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar, serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

 1. Responsabilitat
 • 6.1 En l’accés a la pàgina web
  L’AVALOT  pot interrompre l’accés a la seva pàgina web a fi de fer-ne el manteniment, actualització, control o per qualsevol altra causa, i s’exonera de qualsevol responsabilitat que es pugui reclamar per aquesta causa.
  L’ AVALOT no garanteix l’absència de virus, cucs, o qualsevol element que pugui causar danys al sistema informàtic de l’usuari/ària o de tercers.
  Tampoc es responsabilitza dels danys o perjudicis que es puguin produir pel mal ús d’aquest web per part de l’usuari/ària o tercers.
 • 6.2 En els enllaços o links
  La web de l’ AVALOT conté enllaços o links que permeten a l’usuari/ària accedir a altres pàgines web.  L’ AVALOT s’exonera de qualsevol responsabilitat sobre els continguts d’aquestes pàgines externes. No obstant això, en cas que tingui coneixement de la il·licitud del seu contingut, o que aquests lesionin béns o drets d’un tercer susceptibles d’indemnització, l’ AVALOT actuarà amb la diligència necessària a fi de suprimir l’enllaç corresponent.
 • 6.3 En el funcionament de la pàgina web
  Així mateix, l’ AVALOT s’exonera de qualsevol responsabilitat que es pugui derivar del funcionament d’aquest portal, pel dany o pèrdua que s’esdevingués per motiu de la connexió, per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, així com dels danys causats per terceres persones per intromissions il·legítimes o qualsevol altra causa aliena fora del control de l’ AVALOT.
 • 6.4 En la utilització de la pàgina web
  L’usuari/ària és l’únic responsable de les infraccions, danys i perjudicis, i en definitiva, de qualsevol reclamació o acció legal contra l’AVALOT, quan siguin a causa de la utilització del web per l’usuari/ària. Si és el cas, l’usuari/ària assumirà totes les despeses, els costos i les indemnitzacions que es reclamin a l’ AVALOT amb motiu de reclamacions o d’accions legals.
 1. Protecció de dades

L’ AVALOT s’adapta al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades,  impulsat pel Parlament i el Consell europeus pel que fa a la protecció de dades de caràcter personal. D’aquesta manera ens refermem en el nostre compromís de protegir les dades de caràcter personal pel que fa a la nostra estructura organitzativa, operativa i als processos interns.

Política de protecció de dades de l’AVALOT- Joves de la UGT de Catalunya

 1. Legislació aplicable i competència judicial

La interpretació i execució d’aquest avís legal, així com les condicions d’accés a la pàgina web, està subjecta a la legislació espanyola.
Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués esdevenir-se entre l’ AVALOT i l’usuari/ària, seran competents els jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, amb renúncia a qualsevol altre fur general o especial que els pogués correspondre.

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram