Avís legal

 1. Titularitat

Aquest portal d’internet és titularitat de l’ AVALOT – Joves de la UGT de Catalunya, en endavant, AVALOT , amb domicili social a plaça Vázquez Montalbán, núm. 4, 08001 de Barcelona, i CIF G61934782. Telèfon de contacte núm. 93 304 68 18 i adreça de correu electrònic avalot@catalunya.ugt.org

 1. Objectiu

Aquest document té per objecte regular l’ús del web que l’AVALOT posa a disposició del públic a l’URL https://www.avalot.cat .
La utilització del web per un tercer us atribueix la condició d’usuari/ària, i suposa la vostra acceptació plena de totes i cada una de les condicions que estableix aquest avís legal.

 1. Ús correcte de la pàgina web

L’accés a aquest portal implica acceptar i conèixer les condicions i termes d’aquest avís legal, i no utilitzar aquesta pàgina web o serveis prestats a través d’ells per a finalitats contràries a la llei o vulnerant el que disposa la legislació vigent, aquest avís legal, bons costums i ordre públic, o per a qualsevol altra finalitat que pugui lesionar drets de tercers.
L’usuari/ària no pot destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, fer malbé les dades, els programes o els documents electrònics i altres que es trobin en el web, ni obstaculitzar l’accés d’altres usuaris/àries al servei d’accés o introduir-hi programes, aplicacions informàtiques, virus o qualsevol altre dispositiu anàleg que pugui causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics de l’ AVALOT o de tercers.
L’usuari/ària no pot  fer mal ús de les informacions, missatges, gràfics, arxius ni qualsevol classe de material accessible a través d’aquesta web.

 1. Propietat intel·lectual i industrial

Aquest web i els seus continguts són propietat de l’ AVALOT o de tercers que l’han autoritzada per al seu ús.
En cas que algun contingut sigui titularitat d’un tercer, es farà figurar la font i el seu autor, sempre respectant els seus drets de titularitat. Així mateix, aquest portal conté documents de caràcter legal dels quals no garantim que en siguin reproduccions exactes i/o actualitzades.
La reproducció o còpia dels continguts d’aquest portal es troben subjectes a la llicència de Creative Commons següent: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.ca

 1. Accés a la web

L’accés a aquest web està subjecte a les condicions següents:
L’ AVALOT no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços o links a sistemes externs.
L’ AVALOT no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.
En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar, serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

 1. Responsabilitat
 • 6.1 En l’accés a la pàgina web
  L’AVALOT  pot interrompre l’accés a la seva pàgina web a fi de fer-ne el manteniment, actualització, control o per qualsevol altra causa, i s’exonera de qualsevol responsabilitat que es pugui reclamar per aquesta causa.
  L’ AVALOT no garanteix l’absència de virus, cucs, o qualsevol element que pugui causar danys al sistema informàtic de l’usuari/ària o de tercers.
  Tampoc es responsabilitza dels danys o perjudicis que es puguin produir pel mal ús d’aquest web per part de l’usuari/ària o tercers.
 • 6.2 En els enllaços o links
  La web de l’ AVALOT conté enllaços o links que permeten a l’usuari/ària accedir a altres pàgines web.  L’ AVALOT s’exonera de qualsevol responsabilitat sobre els continguts d’aquestes pàgines externes. No obstant això, en cas que tingui coneixement de la il·licitud del seu contingut, o que aquests lesionin béns o drets d’un tercer susceptibles d’indemnització, l’ AVALOT actuarà amb la diligència necessària a fi de suprimir l’enllaç corresponent.
 • 6.3 En el funcionament de la pàgina web
  Així mateix, l’ AVALOT s’exonera de qualsevol responsabilitat que es pugui derivar del funcionament d’aquest portal, pel dany o pèrdua que s’esdevingués per motiu de la connexió, per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, així com dels danys causats per terceres persones per intromissions il·legítimes o qualsevol altra causa aliena fora del control de l’ AVALOT.
 • 6.4 En la utilització de la pàgina web
  L’usuari/ària és l’únic responsable de les infraccions, danys i perjudicis, i en definitiva, de qualsevol reclamació o acció legal contra l’AVALOT, quan siguin a causa de la utilització del web per l’usuari/ària. Si és el cas, l’usuari/ària assumirà totes les despeses, els costos i les indemnitzacions que es reclamin a l’ AVALOT amb motiu de reclamacions o d’accions legals.
 1. Protecció de dades

L’ AVALOT s’adapta al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades,  impulsat pel Parlament i el Consell europeus pel que fa a la protecció de dades de caràcter personal. D’aquesta manera ens refermem en el nostre compromís de protegir les dades de caràcter personal pel que fa a la nostra estructura organitzativa, operativa i als processos interns.

Política de protecció de dades de l’AVALOT- Joves de la UGT de Catalunya

 1. Legislació aplicable i competència judicial

La interpretació i execució d’aquest avís legal, així com les condicions d’accés a la pàgina web, està subjecta a la legislació espanyola.
Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués esdevenir-se entre l’ AVALOT i l’usuari/ària, seran competents els jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, amb renúncia a qualsevol altre fur general o especial que els pogués correspondre.

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

❗QUÈ PUC FER SI M’ACOMIADEN DURANT EL PERÍODE DE PROVA?
📢Tots els contractes estableixen un període on tant la treballadora com l’empresa proven si és fructífera la relació laboral.
👀Però què passa si t’acomiaden?
T’ho expliquem!👇
Obrim fil! 🧵
#FAQSlaborals

👩🏻Marina Ginestà va ser una periodista, escriptora, intèrpret i militant antifeixista catalana.

📸Va ser coneguda per la fotografia icònica de Hans Gutmann de la Guerra Civil Espanyola de la miliciana a Barcelona quan tenia 17 anys.

T’expliquem més!👉https://avalot.cat/marina-ginesta/

🤔L’empresa pot decidir traslladar les treballadores a un altre centre de treball.

📢Aquesta decisió pot comportar un perjudici en la conciliació entre la vida personal i laboral.

T’expliquem qué pots fer davant un cas de mobilitat geogràfica! 👉https://avalot.cat/mobilitat-geografica-trasllat-centre-treball/

✊🏾 Demà ens trobarem a la manifestació per donar suport al poble iranià sota el lema #Donavidallibertat!

Consulta el manifest aquí➡️ https://www.lafede.cat/wp-content/uploads/2023/01/Manifest-21G-final.pdf
#21GDonaVidaLlibertat

❗️QUÈ PUC FER SI SE M’HA ACABAT EL CONTRACTE DE LA CAMPANYA DE NADAL?
📢Finalitzat el Nadal si se t’acaba el contracte, has de fer una sèrie de gestions per posar en marxa de nou el procés de recerca de feina.
T’expliquem que has de fer!👇
Obrim fil! 🧵
#FAQSlaborals

Load More...

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram