Descarrega't la Guia d'autodefensa Laboral de l’Avalot!

Com a sindicat juvenil, sabem que conèixer els nostres drets és fonamental per poder defensar-los. Per això fa molt temps que treballem en una guia que sintetitzi tota la informació laboral perquè puguis consultar-la sempre que vulguis. Com a resultat d'aquest treball et presentem la nova GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL!

Mitjançant aquesta guia volem que les treballadores, especialment les més joves, siguem conscients que podem plantar cara davant de certes pràctiques abusives i apoderar-nos col·lectivament. Volem que coneguis els teus drets!

Què trobaràs en aquesta guia laboral?

Trobaràs un compendi dels aspectes més importants que has de conèixer per desenvolupar-te amb més garanties al món laboral. Sabem que la legislació laboral a vegades pot ser difícil d'entendre, per això, a la Guia d'autodefensa laboral trobaràs tota la informació en un llenguatge planer i entenedor perquè et serveixi com a una eina per defensar-te en el món laboral.

A més, a la Guia d'autodefensa laboral trobaràs els canvis legislatius que ha comportat la darrera reforma laboral.

Descarrega't la Guia d'autodefensa laboral!

Per descarregar aquesta guia omple el formulari següent i la guia t'arribarà directament al teu correu electrònic que proporcionis.

[DISPONIBLE A PARTIR DEL 17 D'OCTUBRE]

GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

  • DD slash MM slash YYYY

Recorda que des de l’Avalot estem a la teva disposició. Si tens dubtes i necessites assessorament laboral, et pots posar en contacte amb nosaltres escrivint un correu electrònic a bustia.avalot@catalunya.ugt.org o omplint el formulari de la Bústia Precària.

GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
LA VULL
GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
  • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

📢Les treballadores poden adaptar la seva jornada per fer efectiva la conciliació de la vida laboral i familiar.

🕧L’anomenada “jornada a la carta” és una mesura per fer efectiva la igualtat entre homes i dones.

T’expliquem més!👉https://avalot.cat/jornada-carta/

🗳️ Dissabte l'Assemblea Nacional de l'Avalot va escollir la nova Coordinadora Nacional, encapçalada per la Laura Bonet com a portaveu 🔝

Aquí trobareu la ponència ideològica i els altres documents aprovats 👉 https://avalot.cat/coordinadora-nacional-laura-bonet/

Gràcies a totis per venir i participar! 💜

2

També vaig acompanyar a @avalotcat en l’assemblea de comiat de l’@alvarez_elena_ després de sis anys al capdavant de l’organització. Enhorabona, Laura Bonet, nova portaveu, de segur farem feina plegades!

💢Dissabte al matí es va celebrar la XI assemblea de @avalotcat.
✊️@alvarez_elena_ deixa la seva responsabilitat i les agafa Laura Bonet, nova portaveu nacional.

👊Tenim lluites compartides.
🤝Les seves conquestes socials i laborals són les nostres conquestes.

4

Fa 25 anys vaig participar al naixement de l’@avalotcat, joves sindicalistes. Avui he estat a la 11a Assemblea Nacional. Agraïment a l’@alvarez_elena_ una gran amiga, per aquests 6 anys de portaveu, i a la Laura Bonet i el nou equip, sort i encerts! #elfilroig continua!

4
Load More...

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram