Guia d'intervenció contra les violències invisibles

> DESCARREGA'T AQUÍ LA GUIA <

Des de l’Avalot, com a sindicat feminista, volem posar fi a les violències masclistes presents en els diferents àmbits de la nostra vida. Malauradament, sabem que la violència masclista pren diferents cares i som conscients que tota violència explícita comença pel que anomenem violències invisibles o subtils. Erradicar aquests tipus de violència implica fer-les visibles per tal de superar un model capitalista basat en l’heteropatriarcat que reprodueix i dóna legitimitat a les diferents opressions.

Amb aquest objectiu, l’any 2019 vam publicar les ‘80 banderes vermelles’, una campanya per a visibilitzar vuitanta senyals d’alerta que ens poden ajudar a detectar agressions masclistes.

Aquest 2021, amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l'eliminació de les violències masclistes, hem preparat, en col·laboració amb les federacions d'Indústria, Construcció i Agro (FICA), Serveis, Mobilitat i Consum (FeSMC) i UGT Serveis Públics de la UGT de Catalunya, una guia pràctica que pretén facilitar les eines per a la detecció i l’eliminació de les violències masclistes invisibles i quotidianes des d’una perspectiva comunitària en qualsevol àmbit (laboral, organitzatiu, familiar, social, etc.).

> DESCARREGA'T AQUÍ LA GUIA <

guia violencies masclistes

Aquesta guia neix a partir del projecte ‘Toolkit’, editat i publicat l’any 2012 pel col·lectiu ‘Creative Interventions’.

GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
  • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram