Jove, apodera't a la feina!

Alguna vegada t'has trobat amb un conflicte laboral a la feina que no saps com solucionar? Volem donar-te les eines perquè puguis fer-ho! 

L'apoderament juvenil a la feina

Com ja saps, la lluita contra la precarietat laboral sempre ha estat la màxima prioritat per a l'Avalot. Per assolir-ho considerem imprescindible treballar en l'apoderament juvenil, especialment en un moment en què la precarietat laboral és tal que a moltes joves ens fa por perdre les feines abusives que tenim.

Justament amb aquest objectiu, l’Agència Catalana de la Joventut ofereix, amb la col·laboració de l’Avalot, uns tallers per tal de dotar al jovent de classe treballadora de recursos sociolaborals i sindicals per a ser capaces de solucionar o intervenir en els possibles conflictes que ens puguem trobar a la feina.

Tallers grupals d'apoderament

Treballarem en tallers en format virtual i amb grups molt reduïts (màxim 6 joves) per tal de poder personalitzar l'experiència i treballar des de l'experiència vivencial, ja que considerem que és l'única via per a construir i sedimentar els aprenentatges.

Aquests tallers s'oferiran de manera online a totes les joves menors de 35 anys de tota Catalunya en les següents dates:

  • Dimarts 16 de novembre de 17h a 19h.
  • Dijous 18 de novembre de 10h a 12h.
  • Dimarts 23 de novembre de 17h a 19h.
  • Dijous 25 de novembre de 10h a 12h.

Apunta't aquí als tallers grupals i no et quedis fora!

Recorda que les places són limitades!

Sessions individuals

A més, les joves tindran a la seva disposició una cita individual amb una de les nostres assessores laborals si ho necessiten. Aquesta sessió individual serà personalitzada, amb l'objectiu de poder treballar aquells casos concrets on hi hagi un conflicte laboral.

Les joves exposaran el seu cas, s’identificarà el conflicte i la
legislació que escaigui i se li proporcionaran eines sindicals i d’assertivitat.

Si vols una sessió individual, apunta-t'hi aquí!

Sessions en equipaments juvenils

Així mateix, si alguna oficina jove, punt d’informació juvenil o un altre servei de joventut té interès a organitzar aquesta sessió per a oferir-la a les joves del seu territori, pot contactar amb l’Agència Catalana de la Joventut mitjançant aquest formulari.

Aquestes sessions es podran fer en línia o de manera presencial, si la situació de la pandèmia de la COVID-19 i les condicions de l’equipament ho permeten.

GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
  • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram