Presentació de la Guia d'Autodefensa Laboral

Jornada participativa i presentació

GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL, UNA EINA PER APODERAR-TE A LA FEINA

El pròxim 17 d'octubre a les 10h, l’Avalot celebra una jornada per presentar la seva nova GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL i explicar-te com fer ús d'ella.

Conèixer els nostres drets és fonamental per poder defensar-los, però sovint a les persones treballadores ens veiem sotmeses a condicions abusives que no sabem com resoldre. Aquesta jornada està dirigida a afiliades i delegades sindicals, ja que l'objectiu de la guia és sintetitzar de manera molt senzilla i accessible tota la legislació laboral perquè puguis consultar-la sempre que vulguis i que sigui una eina per facilitar-nos la vida als centres de treball i ajudar-nos a resoldre conflictes.

La GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL, que té en compte els canvis significatius que ha comportat la darrera reforma laboral, pretén apoderar a les joves i a les persones treballadores en general. Volem que coneguis els teus drets, que sàpigues com resoldre problemàtiques laborals, que coneguis com ens organitzem dins de les empreses... Volem comptar amb tu!

La jornada està oberta a qualsevol persona afiliada a l’Avalot i/o a la UGT de catalunya, independentment de la seva edat. Us podeu inscriure en el següent enllaç: https://form.jotform.com/222503195401344  

Esperem que us sigui d'interès i que en feu màxima difusió.

Dia: 17 d’octubre de 2022

Hora: 10:00h

Lloc: Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona - Sala de Brigades Internacionals

GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
  • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram