Benvingudes refugiades afganeses

NOSALTRES ACOLLIM

Les signants OFERIM les nostres llars i cures a les dones afganeses, en situació d'extrem risc després dels últims esdeveniments en aquest país.

EXIGIM que l'estat espanyol i la Unió Europea compleixin la normativa internacional de drets humans reconeixent el dret d'asil d'aquestes dones.

Entenem que Europa ha de corresponsabilitzar-se de la situació i reconèixer que, segons la legislació internacional de drets humans, les dones i nenes afganeses tenen dret a l'asil i a la protecció internacional. Posem les nostres llars a la disposició dels governs i els ajuntaments per a generar espais segurs d'acolliment i cures.

EXIGIM als governs i a la UE que COMPLEIXIN amb les seves obligacions jurídiques recollides en la Convenció de Ginebra de 1951 i amb la resta de la normativa internacional de Drets Humans.

Per a això, DEMANEM:

1. Vies legals i segures perquè les dones afganeses i la resta de les persones en perill puguin sortir de l'Afganistan, viatjar a Europa i demanar protecció, així com la creació, de manera urgent, de corredors humanitaris per a aquesta població. Sense aquestes mesures, aquestes persones no podran sortir del seu país o es veuran obligades a fer-ho a través de rutes migratòries insegures en les quals poden patir tota mena d'abusos.

2. El reconeixement de la protecció internacional a totes les persones afganeses en perill i, especialment, a les dones i nenes que, en aquests moments, es veuen forçades a fugir.

3. L'organització d'un acolliment integral i adequat que tingui en compte les necessitats especials de les dones i nenes afganeses víctimes de violències masclistes en totes les seves formes.

ACULL i SIGNA AQUÍ

#NosaltresAcollim #JoAcullo

GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
  • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram