Benvingudes refugiades afganeses

NOSALTRES ACOLLIM

Les signants OFERIM les nostres llars i cures a les dones afganeses, en situació d'extrem risc després dels últims esdeveniments en aquest país.

EXIGIM que l'estat espanyol i la Unió Europea compleixin la normativa internacional de drets humans reconeixent el dret d'asil d'aquestes dones.

Entenem que Europa ha de corresponsabilitzar-se de la situació i reconèixer que, segons la legislació internacional de drets humans, les dones i nenes afganeses tenen dret a l'asil i a la protecció internacional. Posem les nostres llars a la disposició dels governs i els ajuntaments per a generar espais segurs d'acolliment i cures.

EXIGIM als governs i a la UE que COMPLEIXIN amb les seves obligacions jurídiques recollides en la Convenció de Ginebra de 1951 i amb la resta de la normativa internacional de Drets Humans.

Per a això, DEMANEM:

1. Vies legals i segures perquè les dones afganeses i la resta de les persones en perill puguin sortir de l'Afganistan, viatjar a Europa i demanar protecció, així com la creació, de manera urgent, de corredors humanitaris per a aquesta població. Sense aquestes mesures, aquestes persones no podran sortir del seu país o es veuran obligades a fer-ho a través de rutes migratòries insegures en les quals poden patir tota mena d'abusos.

2. El reconeixement de la protecció internacional a totes les persones afganeses en perill i, especialment, a les dones i nenes que, en aquests moments, es veuen forçades a fugir.

3. L'organització d'un acolliment integral i adequat que tingui en compte les necessitats especials de les dones i nenes afganeses víctimes de violències masclistes en totes les seves formes.

ACULL i SIGNA AQUÍ

#NosaltresAcollim #JoAcullo

GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
LA VULL
GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
  • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

🤱Les famílies monoparentals han denunciat perquè se les reconegui el greuge comparatiu amb les biparentals en la prestació per naixement i cura de menor.

📢 Diverses sentències donen la raó i estableixen l’ampliació de la prestació.

Tots els detalls!👉https://avalot.cat/prestacio-naixement-families-monoparentals/

📢Hem posat en marxa el Projecte Fem-nos Fortes! adreçat a dones joves de Ciutat Vella que vulguin iniciar un procés de recerca de feina i assoliment de competències transversals.✅

👉Tota la informació a https://avalot.cat/projecte-fem-nos-fortes/

📢El temps i la seva regulació és conegut com "els usos del temps".
⌚La regulació amb perspectiva de gènere és important per aconseguir una vida més saludable, igualitària, eficient i sostenible.

T’expliquem tot el que has de saber!👉https://avalot.cat/usos-del-temps/

❗QUÈ PUC FER SI M’ACOMIADEN DURANT EL PERÍODE DE PROVA?
📢Tots els contractes estableixen un període on tant la treballadora com l’empresa proven si és fructífera la relació laboral.
👀Però què passa si t’acomiaden?
T’ho expliquem!👇
Obrim fil! 🧵
#FAQSlaborals

👩🏻Marina Ginestà va ser una periodista, escriptora, intèrpret i militant antifeixista catalana.

📸Va ser coneguda per la fotografia icònica de Hans Gutmann de la Guerra Civil Espanyola de la miliciana a Barcelona quan tenia 17 anys.

T’expliquem més!👉https://avalot.cat/marina-ginesta/

Load More...

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram