La XI Assemblea Nacional de l'Avalot escull la Laura Bonet com a nova portaveu nacional

El dissabte 26 de novembre es va celebrar la XI Assemblea Nacional de l'Avalot, sota el lema 'Fortes i empoderades'.

L'Assemblea, després del debat de les esmenes presentades durant el procés de redacció, va aprovar tant la Ponència ideològica, que marca el posicionament ideològic de l'entitat, com la Ponència organitzativa i de funcionament intern.

Durant l'acte es va fer l'adaptació del document anterior a la realitat actual i, això juntament amb la contínua deconstrucció que generen els debats interns, ha actualitzat la ponència ideològica tenint en compte l'evolució lògica i natural que hem fet com a sindicat jove, de classe, feminista i interseccional.

També es van presentar cinc resolucions, totes aprovades amb majoria per les assembleistes:

L'Avalot ha renovat també la Coordinadora Nacional que representarà l'entitat durant els pròxims tres anys. Aquesta queda composta per la Portaveu Nacional, Laura Bonet; Secretària d'Organització i Administració, Anna Albaladejo; i les vocals Aina Serrano, Òscar Lorite, Sebastián Alejandro Roland i Rosa Aguilera.

Durant el seu primer discurs com a Portaveu Nacional, la Laura Bonet va destacar que "l'Avalot ha de ser un exemple de rebel·lia per totes aquelles joves que no ens resignem a un futur precari al qual ens volen abocar. Les Avalots som i serem rebels amb causa, una causa que no és una altra que la de fer d'aquesta societat un espai segur per a totis". També va agrair la feina feta en els anteriors mandats per l'Elena Álvarez i al Cristina Domènech.

Coordinadora Nacional de l'Avalot
GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
  • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram