UGT de Catalunya i Avalot – Joves de la UGT de Catalunya en suport al moviment estudiantil en solidaritat amb Palestina

Ahir dia 6 de maig es va iniciar l'acampada en solidaritat amb Palestina i en denuncia del genocidi que està patint el poble palestí. Aquesta acció està portada a terme per totes les estudiants organitzades i diferents col·lectius juvenils, que donada la situació i la repressió d'alguns països cap a les acampades, han volgut mobilitzar-se i solidaritzar-se amb totes les persones represaliades a escala internacional per lluitar contra el genocidi que té lloc a Palestina i demanar l'alto el foc immediat.

El moviment estudiantil és un dels grans pilars de lluita contra les injustícies socials, lluites compartides també amb el moviment obrer organitzat i avui com en altres moments surten a reclamar una societat més justa. Per aquest motiu des de la UGT de Catalunya i Avalot- Joves de la UGT de Catalunya, donem tot el nostre suport al moviment estudiantil i a les estudiants acampades a la universitat.

En defensa de la classe treballadora, des d'UGT de Catalunya, demanem amb urgència la fi del genocidi a Palestina, el reconeixement de l'estat de Palestina i l'inici d'una pau duradora.

GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
  • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram