Projecte Fem-nos fortes!

Comencem l’any amb bones notícies!

Ja hem posat en marxa el Projecte Fem-nos Fortes! en el marc de la convocatòria “Impulsem el que fas” de l’Ajuntament de Barcelona adreçat a dones joves del Districte de Ciutat Vella que vulguin iniciar un procés de recerca de feina i assoliment de competències transversals.

Una de les nostres línies de treball és l’empoderament de les joves i per això, volem posar a disposició de la ciutadania la nostra expertesa en l’àmbit sociolaboral.

Com a joves, l’accés al mercat de treball és complicat i patim unes discriminacions estructurals. El projecte Fem-nos fortes! es basa en una mirada interseccional de la realitat laboral per a poder superar les barreres que incideixen de manera negativa amb l’objectiu de revertir-les.

Quins són els objectius del projecte?

Els objectius del projecte són:

 • La millora de l’ocupabilitat de les participants.
 • El suport a la recerca de feina.
 • El foment de l’ocupació de qualitat al territori mitjançant la millora de la situació socioeconòmica de les dones joves participants al projecte.

Què ofereix el projecte?

 • Formació transversal de temàtica sociolaboral.
 • Tutories personalitzades de suport a la recerca de feina.
 • Les destinatàries del projecte són: dones joves d'entre 16 i 32 anys en situació socioeconòmica de vulnerabilitat del Districte de Ciutat Vella: dones joves migrades (amb o sense permís de treball), dones joves LGTBI, joves perceptores de la RMI i RGC, joves amb risc d'exclusió social o en situació d'atur.
 • El projecte està 100% subvencionat.
 • La durada del curs és de 5 mesos. L’inici del projecte està previst per al mes de abril de 2023.
 • Les despeses de transport associades a les activitats del curs aniran a càrrec del projecte.
 • Les activitats es realitzaran a les nostres instal·lacions (Plaça Vàzquez Montalbán, 4 08001 Barcelona). L’horari del curs serà dimecres a la tarda de 16h a 18h.

La inscripció per a participar en el projecte es pot fer mitjançant el formulari d’inscripció, o bé trucant al 93 304 68 18.

GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
 • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram