12 d’octubre, res a celebrar!

Cada any el 12 d’octubre, se celebra la “Festa Nacional d’Espanya” o el “Dia de la Hispanitat” que commemora el genocidi que es va iniciar l’any 1492.

Aquest dia representa l’inici d’un procés d’imposició colonial, cultural, política i militar que va culminar en un genocidi per part dels colonitzadors en el context del mal anomenat “descobriment d’Amèrica”.

La resignificació del 12 d'octubre

A molts països d’Amèrica Llatina el 12 d’octubre se celebra el “Dia de la resistència indígena” per recordar el començament de la lluita dels pobles originaris que es van alçar contra la colonització i la dominació.

EL 12 d'octubre a casa nostra

No podem oblidar que en les últimes dècades aquest dia, a casa nostra, aquesta celebració s’utilitza com a pretext per a convocar manifestacions feixistes exhibint la simbologia i ideologia nazi.

El nostre posicionament

Des de l’Avalot no volem participar en la commemoració d’un genocidi i d’un procés històric cruel i inhumà i ens adherim a la consigna «12 d’octubre, res a celebrar» i mantindrem l’activitat laboral habitual i ens trobarem als carrers per unir-nos a les mobilitzacions convocades.

GUIA AUTODEFENSA LABORAL AVALOT

DESCARREGA'T LA GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL

En aquesta guia laboral trobaràs la resposta a tots els teus dubtes laborals. Conèixer els teus drets és imprescindible per poder defensar-los!
  • DD slash MM slash YYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

subscriu-te a la newsletter!

I no et perdis cap dels materials que elaborem exclusivament per a tu i per fer-te la vida laboral més fàcil!

TENS PREGUNTES
O DUBTES?

ESTAREM ENCANTADES D’AJUDAR-TE
933 04 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
Pl. Vázquez Montalbán, 4
(08001 – Barcelona)
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram